EUHA ALMANYA KONGRE -HANNOVER 12-16 Ekim Almanya

EUHA ALMANYA KONGRE PROGRAMI

1. GÜN12 EKIM ISTANBUL – HANNOVER

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanında saat 09:30 da Hannover uçağı için buluşma. Gerekli bagaj ve pasaport işlemler ardından 12:20 de kalkacak uçak için kapıya geçiş. Yerel saat 14:40 da Hannover havalimanına varış. Bizleri bekleyen otobüs ve rehberimiz eşliğinde kısa bir Hannover turunun ardından otele transfer. Otele varısın ardından oda dağılımı ve yerleşme. Otel Hannover merkezde olduğundan dolayı misafirlerimiz serbest dolaşabilir. Geceleme otelde.

2. GÜN 13 EKIM HANNOVER

Sabah saatlerinde otelde alacağımız kahvaltının ardından kongre merkezine hareket ediyoruz. Kongre merkezine varışın ardından firma ziyaretleri ve kongre sergi gezisi yapılacaktır. Oturumlara katılacak olan katılımcılarımız için serbest zaman. Öğleden sonra kongre alanından ayrılış ve Hannover şehir turu. Aksam saatlerine kadar Hannover gezisinde Sprengel Müzesi, Landesmuseum, Mash Park, New Town Hall, StaatsoperHannover, Mashsee Gölü, Sealife Hannover gezilecek yerlerin arasındadır. Sonrasında serbest zaman ve otele geçiş. Geceleme otelde.

3. GÜN 14 EKIM DUSSELDORF – KOLN - AMSTERDAM

Sabah saatlerinde otelde alacağımız kahvaltının ardından erken saatlerde otelden çıkış işlemleri. Otobüsümüz ile Dusseldorf a hareket. Yaklaşık olarak 3 saat sürecek yolculuk sonrasında Dusseldorf a varış. Dusseldorf varışın ardından sırasıyla; Altstadt, Benraht Sarayı, Carlstadt, Markplatz, Ren Kulesi, Stadttor Binası, Ren Nehri göreceğimiz yerler arasındadır. Ögleden sonra Köln geçiş yaklaşık olarak 45 dakıka sürecektir. Koln varış ve kısa Köln turuna başlıyoruz. Köln Katedrali, Köln Triangle, Hohenzollern Bridge, Cologne Cable Car, St. Martin Kilisesi, Köln Çikilota Müzesi, Schildergasse gezilecek yerlerin arasındadır. Aksam yemeği için serbest zaman ve yaklaşık olarak 21:00 civarı Amsterdam a geçiş. Tahmini 24:00 Amsterdam a varış ve otele geçiş. Oda dagılımı ve geceleme otelde. NOT: Grup Kongre katılımına devam edecek olursa farklı bir program yapılacaktır.

4. GÜN 15 EKIM AMSTERDAM

Sabah saatlerde otelimizde alacağımız kahvaltının ardından Amsterdam sehir turuna başlıyoruz. Amsterdam da Central Station, Kanallar, Dam Meydanı, Amsterdam Kraliyet sarayı, Çiçek Pazarı, Bira Fabrikası, Peynir Müzesi akabinde De Zaanse Schans geçiş. Burada Hollanda nın yel değirmenleri ve peynir takunya yapımını görebilirsiniz. Aksam saatlerinde sehir merkezine varış. Red Light geçisi için serbest zaman. Aracımız belirlenen saatte otele hareket edecektir. Geceleme otelde.

5. GÜN 16 EKIM AMSTERDAM – ISTANBUL

Sabahsaatlerde otelimizde alacağımız kahvaltının ardından saat 10:30 da oteldençıkışişlemleri. Dönüş için Dusseldorf havalimanına geçeceğiz. Yaklaşık olarak 3 saat yolculuğun ardından Dusseldorf havalimanına varış. Pasaport işlemleri ve bagaj işlemleri. Saat 17:20 kalkacak uçak için hazırlıkların bitmesinin ardından havalimanında serbest zaman. Yerel saat 21:35 de İstanbul a varıs ve turumuzun sonu.

KONAKLAMALAR B&B HOTEL HANNOVER CITY vb. (2 gece) INTERCITY HOTEL AMSTERDAM AIRPORT vb. (2 Gece)

UCUS DETAYLARI HAVAYOLU KALKIS SEHIR/TARIH/SAAT VARIS SEHIR/TARIH/SAAT ISTANBUL SAW 12.10.2022 12:20HANNOVER 12.10.2022 14:40 DUSSELDORF 16.10.2022 17:20 ISTANBUL SAW 16.10.2022 21:35

FIYATLANDIRMA PROGRAMI

UCUS TWIN (2 KİŞİLİK) KONAKLAMA SINGLE 650 EURO

(TEK) KONAKLAMA 850 EURO

UEHA KONGRE GEZI PROGRAMI PEGASUS HAVAYOLLARI

650 EURO 850 EURO FIYATA DAHIL OLANLAR FIYATA HARIC OLANLAR Pegasus Havayoları Gidiş Dönüş Uçak Bileti (20kg) Otel ve minibar extra harcamalari Toplam 4 Gece Oda Kahvaltı Konaklama Öğle Akşam Yemegi Hannover Şehir Turu Yurtdışı Harç Bedeli Köln Şehir Turu Kongre Oturumları Kişiye Özel Dusseldorf Şehir Turu İç Hat Baglantıları Amsterdam Şehir Turu Gruba Özel Transfer Rehberlik Hizmetleri Saithan Turizm Refekati Seyehat Sigortası Tüm Vergiler NOT : 10.08.2022 Tarihine kadar fiyat sabittir. Sonrası katılımlarda farklı fiyat çıkabilir.

İletişim Saihan Turizm Can bey
iletişim 0552 822 56 89