Meslek Yasaları ve Yönetmelikleri güncelleniyor
Değerli Arkdaşlar
Sağlık Meslek Mensupları ve Sağlık Hizmetlerinde çalışan diğer meslek mensuplarının iş ve görev Tanımalarına dair yönetmelik güncelleme çalışmaları hakkında Sağlık Bakan Yardımcısını da katılımıyla 03.03.2020 tarihinde ön bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Dernek yönetim kurulundan Kadriye Önal, Gamze Kılıç, Leyla Topkan Sektörü temsilen Mehmet Kurtuluş, Muhittin Demir ve  Derneğimiz adına diğer davetlilerinde katılımda bulunduğu toplantıda;
ÜLKEMİZ GENELİNDEN odyoloji alanında çalışan( odyolog ve odyometristlerin) çalışma alanlarında yapılacak incelemeler sonucunda elde edilen veriler Bakanlığa Görüş olarak sunulacak. Sağlık Bakanlığı tarafından konuyla alakalı 2. ve 3. toplantıların yapılacağı bilgisi verildi.

Konuyla alakalı en kısa zamanda çalıştay yapılacağını desteklerinizin  önemli olduğunu   2. ve 3. duyurularımızı dikkatle takip etmenizi önemle rica ederiz.

Saygı ve sevgilerimizle
,