ETİK KURUL OLUŞTURULSUN
Değerli arkadaşlar,

Faaliyet gösteren işitme merkezleri, hastanelerde yürütülen Kulak Burun Boğaz- Odyoloji hizmetlerinin dışarıdaki devamıdır. Her gün binlerce  hastaya hizmet verilmektedir. Son yıllarda işitme merkezlerinin işleyişi ve kaliteli hizmet sunumu ,  hasta memnuniyetinin artması bizleri mutlu etmektedir.  Buradan vermiş olduğunuz hizmetler ve değerli emekleriniz için bütün işitme merkezlerine  teşekkürü  bir borç biliriz.

Zaman zaman etik olmayan uygulamalar da olmakta neticesinde,  hasta mağduriyeti oluşmaktadır. Bir kişinin yaptığı mesleki bir  hata sektörün tümüne mal edilmekte, kişilerin yıllarca emek ve özverileri hiçe sayılmaktadır.

Tüm bu nedenlerden dolayı Odyoloji alanında faaliyet gösteren dernek temsilcilerinden oluşan bir ETİK KURUL oluşturulmasını destekliyoruz..

Odyoloji Derneği

Yönetim Kurulu