Önemli Duyuru
         İnternet ortamında; özellikle "facebook, twitter vb." sosyal medya platformlarında yer alan mesleki grup, sayfa ve profillerin bir çoğunda Odyoloji Derneği adına veya Odyoloji Derneği ismi kullanılarak paylaşım yapıldığına şahit olunmuştur. Oysa ki Derneğimizin sadece bir tane facebook sayfası ve bir tane twitter sayfası vardır. (Bknz; Odyoloji Derneği Resmi Facebook sayfası, Odyoloji Derneği Resmi Twitter sayfası)

Dernek adına yapılan paylaşımlarda bazı kişi ya da kişilerin kendilerini dernek üyesi, dernek yönetim kurulu üyesi ya da derneğe katkıda bulunan kişiler olarak tanıtarak gerçekten uzak, doğruluğu ve güvenilirliği tartışılır içerikler sunduğu ya da yorumladığı ve bunları sosyal medya içerisinde yer alan grup, sayfa ve profillerde paylaştıkları görülmektedir.

Derneğimizin bu tür paylaşımlarla ve kişilerle kesinlikle hiç bir alakası ve sorumluluğu yoktur. Bu tür kişi yada kişilere itimat edilmemesi konusunda meslektaşlarımızın dikkatli olması gerekmektedir.

Bu ve benzer konularda yapılan payaşımlardan ve bunlar neticesinde ortaya çıkan/çıkacak her türlü sonuçtan paylaşım sahibi sorumludur. Odyoloji Derneği bu konuda sorumlu tutulamaz ve tutulmamalıdır.

Bu tarihten itibaren ilgili konunun üzerine titizlikle ve önemle gidileceğini, gerektiğinde hukuki yollara başvurulacağını, Odyoloji Derneği'nin bulunduğu konum ve itibarın zedelenmeye çalışılmasına kesinlikle müsaade edilmeyeceğini önemle belirtiriz.

Sosyal Medya