Site üyemiz'den önemli bir mesaj?

Konu : kpss
Mesaj: öncelikle mrb dernek başkanımız tüm arkadaşlar ben ege bölgesi odyometrist arkadaşlar adına bu konuya değinmek istiyorum daha önceki görüşmelerimizde dernek başkanımızda da dahil Sağlık Bakanlığı 400-500 odyometrist alımından bahsediyordu ama 2012-2013 yıllarında ama şöyle bir sorun var alımlar o kadar komik rakamlarda ki ve genel itibari ile doğuda Ege bölgesi ve Türkiye olarak düşünürsek bu kadar mı az odyometrist alıyorlar bir yerlerde gerek bizden gerekse Bakanlıktan arkadaşlar 6 bin memur alımı yapıyorlar bizden ,1 kişi alıyorlar.Bir yerlerden muhtemelen ... var , onu düşünmeye başladım yapmamız gereken tek şey sesimizi duyurmak baskıyı bizim oluşturmamız gerekir BENİM SİZ ARKADAŞLARDAN VE DERNEK BAŞKANIMIZDAN İSTEDİĞİM TEKŞEY BİRLİK OLALIM GEREKİRSE ANKARADA TOPLANIP EYLEM YAPALIM BİR SEK İLDE SESİMİZİ DUYURALIM ben elimden geleni yapmaya calışıyorum karar sizin arkadaşlar konu ile görüşmek isteyen arkadaşlar olursa bu num. ulaşabilir(5077271018)

atama hk.     23/01/2013 14:47

sayın meslektaşlarımız.üyemızın yazmış olduğu bu düşünceye bende katılıyorum.mesleğimize sahip çıkmamız gerekiyor,çoğu zaman bende bazı şeyler yapmaya kalkıştım,fakat ;bi kaç kişiyle olacak gıbı değil.bu sebeple çoğunluk olarak hareket etmeliyiz,fakat çoğu meslektaşlarımız her zaman sessiz ve sanki özelden çok memnunlarmış gibi sessiz kalıyorlar.açıkçası ,bende bu duyarsız meslektaşlarımız için bişiler yapmaya sıkılıyorum,çünkü duyarsızlar için ben bişiler yapmak istemiyorum,yanı demek istediğim,çaba da biz bulunacaz,ama meyvesini sessiz kalanlar yiyecek,